Ukrudtsbekæmpelse

Ukrudtsbekæmpelse, der virker!

Vi bekæmper ukrudt for både private og erhverv

Er du også træt af at købe dig fattig i bekæmpelsesmidler, der alligevel ikke virker? AlgeKvit tilbyder ukrudtsbekæmpelse, der virker med garanti!
Dette tilbydes til både private og erhverv.

En ukrudtsbekæmpelse går i alt sin enkelthed ud på, at vi varetager sprøjtningen af dit ukrudt, så du på den måde slipper for at skulle købe og bruge sprøjtemidler.

miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse

Virkningen af en ukrudtbekæmpelse

Efter behandlingen går der ca. 1-3 uger før du kan se en virkning. Virkningen holder i op til 90 dage, hvilket er langt længere end den virkning, du normalt kan opnå med de produkter, man køber i supermarkeder. Dette skyldes, at vores produkter er tilsat "jordmiddel", som giver en langtidsvirkning.

Vi dækker hele Danmark

Som de første i Danmark tilbyder vi nu landsdækkende ukrudtsbekæmpelse til både private og erhverv. Alle vores medarbejdere, der udfører ukrudtsbehandling, har det lovpligtige sprøjtebevis, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet og bedste effekt, samt den nødvendige viden for ikke at overdosere og dermed passe godt på miljøet.

Vi anbefaler, at man får sprøjtet 2 gange årligt! Første gang i marts-maj og anden gang i  juni-august.

Priser:

0-100m2

725kr

200-300m2

1.125kr

100-200m2

925kr

Over 300m2

Vi dækker hele Danmark

Som de første i Danmark tilbyder vi nu landsdækkende ukrudtsbekæmpelse for private og erhverv. Alle vores medarbejder der udføre ukrudtsbehandling har det lovpligtige sprøjtebevis hvilket sikre dig den bedste kvalitet og bedste effekt, samt den nødvendige viden for ikke at overdossere og passe godt på miljøet.

Vi anbefaler at man får sprøjtet 2 gange årligt! Første gang ( Marts-Maj ) og anden gang ( Juni-August )

Priser:

0-100m2

725kr

100-200m2

925kr

200-300m2

1.125kr

Over 300m2