Tagrenderens - rensning af tagrender

AlgeKvit tilbyder tagrenderens

Vi tilbyder rens af tagrender til både private og erhverv. Vi kan rense tagrender helt op til 12 meters højde fra jorden ved at bruge en specialudviklet støvsuger eller op til 18 meters højde ved brug af egen lift.

Grundet det stigende antal skybrud i Danmark, er det vigtigere end nogensinde at holde sine tagrender rene og klar til regnen. Dit tag udsættes hvert år for omkring 80-100 tons regn og sne, så konsekvensen ved en tilstoppet tagrende kan være fatal for dit hus.

Det er sund fornuft at rense dine tagrender

Er dine tagrender tilstoppet, kan det forårsage store skader på huset. Det kan blandt andet være skader som fugt-, frost- og vandskader. En tilstoppet tagrende vil i de fleste tilfælde skyldes mos, blade og andet nedfald. Så bor du tæt på træer og lignende, har du formentlig et behov for at få renset tagrenderne hyppigt.

Bor du derimod i et område uden træer og lignende, er det som ofte mos fra taget, der er skyld i tilstopningen af tagrenderne.
Tagrenderens foretaget med en speciel skovl

Forsikringen dækker ikke

“Der er ingen dækning, hvis der sker skader på huset på grund af manglende tagrenderens”-, oplyser konsulent Helle Pedersen fra Forsikringsoplysningen.

Fyldte eller tilstoppede tagrender er den mest almindelige årsag til skader på huse. På kort sigt kan døre, vinduer og udhæng få råd og svamp. Facader med puds og maling kan frostsprænge, og med tiden kan det give indvendige skader som fugt og svamp på vægge og i kældre.

Vi klarer rensning af tagrender for dig

Rens af tagrender er ikke ufarligt. Det indebærer ofte, at man skal stå på en høj stige og bruge den ene hånd til at rense tagrenderne med. Vi anbefaler derfor alle, der ikke er trygge ved selv at udføre denne type arbejde, at overlade det til fagfolk. Vi er  professionelle og vi har bedre udstyr til både rens og sikkerhed. Til de helt høje opgaver har vi specialudstyr, som blandt andet støvsugere, der kan nå op til 12 meters højde samt lift til de helt store opgaver. De mindre opgaver klarer vi uden brug af lift


Hvor tit skal tagrenden renses?
Vi anbefaler at få renset tagrender mindst én gang årligt, eller efter behov. I de fleste tilfælde er én gang årligt passende. Vi anbefaler at få udført tagrenderensningen om efteråret.


NYT: Abonnement på rensning af tagrender

Vi tilbyder tagrenderensning på abonnementsordning. Det betyder, at vi kommer fast hvert år og renser dine tagrender. Du modtager en sms samt mail dagen før vi kommer, så du kan nå at forberede dig til vores besøg.


Priser på rens af tagrender kan variere. Se disse priser

Synlige tagrender kr. 25,- pr. meter tagrende (dog min. kr. 725,-)
Max 2,5 meter til tagrenden.

Skjulte tagrender kr. 50,- pr. meter tagrende (dog min. kr. 725,-)
Max 2,5 meter til tagrenden.

Ved mere end 2,5 meter til tagrenden bruger vi en specialudviklet støvsuger eller lift. Dog kan vi i enkelte tilfælde bruge en stige i 5-8 meters højde. Dette kræver dog en "fodmand" til at sikre stigen, altså 2 medarbejdere (ring for et uforpligtende tilbud på 70 26 10 11).


Vores erfaring med rensning af tagrender
Algekvit har mange års erfaring og har siden 2013 beskæftiget sig med tagrenderens. Vi har udført tusindvis af opgaver i hele Danmark, hvorfor vi er blandt de mest erfarne spillere på det danske marked. Vi udfører hvert år opgaver, store som små, for private og erhvervskunder.

Vores know-how samt udstyr gør, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser. Så gode priser, at det som regel ikke kan betale sig at gøre det selv. Flere vælger af samme grund, at tilmelde sig vores abonnementsordning. Det er nemt og betyder, at man ikke skal tænke på tagrenderens i årene fremover. Vi kommer hvert efterår og renser tagrenderne, så de er klar til efterårets og vinterens komme.

Hos Algekvit har du mulighed for at tilmelde dig abonnementsordninger på en lang række andre ydelser. Heri blandt algebehandling af tag og fliser, rens af solceller, myrebekæmpelse og ukrudtsbekæmpelse. Du kan få bedre priser jo flere aftaler, du tegner. Og måske endnu vigtigere - desto mindre skal du tænke på alle de løse ender, når du bare gerne vil hygge dig i haven uden dårlig samvittighed. Du kan følge med i dine abonnementer og se hvornår vi kommer ud til dig igen. 

Alle ydelser leveres i henhold til vores salgs og leveringsbetingelser.