Rensning af fliser forlænger levetiden på dine fliser

Rensning af fliser: Ser dine havefliser trætte og kedelige ud, så kan du give dem nyt liv ved at rense dem for alger og flisepest.

Resultatet af en fliserens er meget imponerende. Selv de kedligste fliser får nyt liv, og resultatet imponerer ofte vores kunder. Vi har flere gange fået at vide, at det jo ligner nye fliser. Herunder kan du se nogle før og efter billeder fra vores rensning af fliser forskellige steder i landet. Vi vil gerne understrege, at billederne IKKE er efterbehandlet i et billedebehandlingsprogram.

Lad os overraske dig - start med en gratis prøverensning

Hvis du er skeptisk omkring resultatet, og ikke er helt sikker på at det vil blive ligeså på dine havefliser, så er du ikke alene. Derfor startede vi for nogle år tilbage med, at tilbyde en gratis prøverensning af dine fliser. En prøverens går i alt sin enkelthed ud på, at vi kommer op til dig, og renser et lille areal du på forhånd har udpeget. Vi renser ca. 1 x 1 meter, da det er nok til at du kan se den store forskel. Samtidig kan du også danne dig et billede af hvor pæn hele indkørslen, havegangen eller terrassen kunne blive. Når vi er på besøg hos dig, har vi også tid til at få en snak med dig. Her kan vi altid besvare de spørgsmål du har omkring prøverens og en eventuel fuld rensning af fliserne. Vi kan opmåle hele det areal du ønsker, at få rengjort herefter sender vi dig et skriftligt tilbud. Herunder kan du se nogle eksempler på vores prøverens.

Har du fået lyst til at bestille prøverensningen kan du gøre det ved at klikke på dette link: bestil gratis prøverens

FAQ: Rensning af fliser

Her er nogle af de spørgsmål vi ofte får i forbindelse med rensning af fliser


Kan jeg selv rense fliserne?

I princippet kan man jo gøre alting selv. Svaret på spørgsmålet er "Ja", men det kommer i høj grad an på hvordan du vil prioritere din tid. Vi kan de fleste opgaver på nogle timer, fordi vi har professionelt udstyr til det. Blandt andet en hedvandsrenser, der varmer vandet op til 120 grader. Skal du selv igang med en almindelig højtryksrenser, må du forvente at du skal over det flere gange, hvilket i de fleste tilfælde vil tage et par dage. Hertil kommer faren for at beskadige fliserne

Skal jeg vælge imprægnering?

Det er selvfølgelig valgfrit om du vælger at få imprægneret fliserne efter de er blevet renset. Imprægning af fliserne er en tillægspris til fliserensningen, men noget vi helt klart anbefaler. Fliseimprægneringen kan sammenlignes med imprægnering af et par sko. Imprægneringen lukker flisen så der trænger mindre vand ind i flisen. Det holder flisen pænt i mange år frem. Tilmelder du dig vores årlige vedligeholdelsesaftale giver vi 20 års garanti. Det betyder at du de næste 20 år ikke skal bekymre dig om rensning af fliser.

Hvilken årstid er bedst til rensning af fliser?

Det er bedst at foretage fliserens, når dagene er frostfrie. Det vil sige, at ca. fra midt i februar til starten af efteråret. I princippet kan fliserensningen foretages hele året rundt hvis man, som vi gør, anvender en hedrenser.

Kan jeg få rabat på fliserens?

Vi kører indimellem med nogle årstidsbestemte kampagner, også på fliserens. Du kan dog altid benytte dig af håndværkerfradraget. Her sparer du 33% på selve arbejdslønnen. På vores faktura vil arbejdstimerne altid stå separat, så det er nemt for dig at ansøge.