AlgeKvit Danmark er hele Danmark´s fliserenser – Dine fliser bliver som nye med garanti!

AlgeKvit er Danmark´s bedste og mest effektiv fliserenser. Vi tilbyder som de eneste i Danmark derfor 20 års garanti på vores arbejde. Så vil du have rene fliser de næste 20 år skal du vælge vores fliserens med imprægnering.

Algekvit's fliserenser

Med vores unikke know-how får du helt rene fliser. Alger, mos, flisepest forsvinder uden problemer, og dine fliser bliver som nye igen. Når fliserne er renset skal fliserne imprægneres for, at sikre resultatet holder de næste mange år.

Vi er så sikre på et perfekt resultat, at vi tilbyder en gratis prøverens på 1x1 meter på dine fliser så du selv kan se den imponerende forskel. Du kan bestille en prøverens her

AlgeKvit´s unikke fliserenser giver:

  • Rene fliser med det samme, du kan nyde resultatet efter få timer.
  • 20 års garanti som Danmark´s eneste! – ingen flisepest de næste 20 år.
  • Erfarne medarbejder med stort knowh
  • Billig vedligeholdelsesaftale på årlig service.
  • Hurtig levering og arbejdet udført til aftalt tid.
  • Kun dansk arbejdskraft.
  • Mere end 10.000 tilfredse kunder gennem de sidste 5 år - AlgeKvit er det sikre valg!
Før billede
Efter billeder

Hvorfor skal fliserne have en overhaling af en fliserenser?

Danmark´s klima har de seneste år vist sig at være uforudsigeligt men tendensen viser mere og mere regn og fugtigt klima med milde vintere, Hvilket gør at vandrette flader som fliser ofte bliver ramt af flisepest, alger, mos mm. Særligt på nordvendte flader der ligger i skygge har gode vækstbetingelser og rammes derfor hurtigere og hårde.

Den eneste måde at forhindre fliserne bliver begroet er at vedligeholde dem med en årlig vedligeholdelses skum som gør at alger og flisepest kun kort viser sig i foråret hvorefter de forsvinder få dage efter skummen er påført.

Det er dog kun muligt at vedligeholde fliserne hvis de er rene eller nye, det er derfor nødvendigt at køre fliserne over med en fliserenser hvis de først har fået alger eller flisepest.

Nye fliser bør fra år 1 vedligeholdes med denne skum for at forblive rene og pæne.

Før billede af fliser der skal renses
Efter billede af rensede fliser

Hvad er fordelen ved at bruge en professionel fliserenser?

Vi udfører vores rensning så effektivt at vi garantere et perfekt resultat! Ingen alger, mos eller flisepest efter endt rensning! Vi bruger kun den bedste udstyr på markedet hvorfor vi kan levere et perfekt resultat så nænsomt at fliserne ikke taget skade, eller bliver ødelagt i overfladen.

Under selve rensen bruges kun rent vand fra vandhanen, uden tilsætning af kemi, derved sikre du at ingen farlige kemikalier slipper ud i jorden og ned i grundvandet, vores rens er heller ikke farlig for dyr eller andre planter. Dog får fliserne en hvid skum påført efter endt rensning for at sikre at alle algespore i fliserne også forsvinder.

Vores fliserenser arbejder året rundt og du kan derfor altid få renset dine fliser uanset årstid, dog kan det i perioder med hård frost eller sne være nødvendigt at vente til temperaturen igen stiger til plus grader.

Du tror ikke dine egne øjne - prøve rens af fliser
Prøvrens på terrassefliser

Hvem er din lokale fliserenser?

Vi er din lokale fliserenser uanset hvor i landet du bor, Så skal du have renset og imprægneret fliser med hele 20 års Garanti skal du give os et ring på 44141456 for et uforpligtende tilbud på fliserensing af netop dine flier.  Vores medarbejder er bosat i hele Danmark og køre ud hjemmefra, hvilket gør vi kan have konkurrencedygtige priser i hele Danmark.

Algekvit din lokale fliserenser uanset hvor du bor

Kan man fjerne olie og rust på fliserne?

Olie og rust kan vi som udgangspunkt også fjerne, det kræver dog noget mere end vores normale fliserenser kan klare og koster derfor fra 2.000 kr. og på efter udover vores normale priser på fliserens. Det er derfor ofte billigst blot at skifte de fliser der er ramt af rust eller olie. Eller nemmere endnu vende dem hvis det er muligt.

Vil du undgå rust på fliser skal du undgå at stille noget på fliserne som afgiver rust, det vi sige alt metal der ikke er lavet i rustfri.

Algekvit din lokale fliserenser uanset hvor du bor