Fliserens pris - Book gratis prøverens

Fliserens pris og kvalitet

Fliserens pris og kvalitet hænger unægtelig sammen. Derfor er det vigtigt, at du forstår det tilbud du modtager fra den virksomhed du har valgt.

Den professionelle fliserens består af flere trin der skal udføres førend du opnår et perfekt resultat med en lang holdbarhed. Det første der skal udføres er selve afrensningen af dine fliser så de bliver helt rene. Det foregår ved hjælp af professionelt udstyr som blandt andet hedvandsrenser er arbejder med vandtemperaturer på helt op til 120 grader. Efter afrensningen skal fliserne desinficeres. Det er en dybderensning af flisen, der samtidig modvirker fremtidige belægninger.

Når fliserne er renset, skal de beskyttes med en imprægnering. Imprægnering af fliserne både beskytter flisen, men sikrer også at nye begroninger som f.eks alger mos ikke kan få rigtig fat igen. Når flisen er blevet imprægneret er prikken over i’et at genopfylde alle fugerne med nyt fugesand eller stenmel. Du kan se og læse mere om imprægnering af fliser her.

Hvad er inkluderet i prisen og hvad koster ekstra?

Hvis du allerede har fået et tilbud på en fliserenser eller anden algebehandling af fliser, så bør du tjekke hvad der er inkluderet i tilbuddet. Er det kun afrensningen? Eller er desinficering, imprægnering og genopfyldning af fugesand mellem fliserne også med i prisen?

Algekvit giver dig den bedst mulige oplevelse. Du får du et 100% gennemarbejdet tilbud, hvor vi synliggør alle de forskellige delpriser som udgør totalprisen. I tilbuddet vil du også kunne se hvor meget du kan fratrække i håndværker fradag.

Fliserens prisen kan bliver billigere ved at anvende håndværkerfradraget

Du er sikkert allerede bekendt med håndværkerfradraget, som tidligere har været forbeholdt forskellige energiforbedringer på boligen. Muligheden for at opnå håndværkerfradrag er blevet udvidet. Det er godt nyt til dig der gerne vil have rene fliser, og slippe af med alger og flisepest. Fliserens er nemlig en af de “serviceydelser” som kan give fradrag. Fradraget ydes udelukkende på antallet af mandetimer og IKKE på materialeforbrug. Ved en fliserens er 66% af udgiften arbejdslønnen. Du vil på regningen fra os altid nemt kunne se for meget arbejdslønnen udgjorde af det samlede fakturerings beløb.   

Book en GRATIS prøverens og se resultatet med det samme

For de fleste personer er prisen for fliserensning en større omkostning. Derfor tilbyder vi, at lave en gratis prøverens, så du kan danne dig et indtryk af hvordan det færdig rensede fliseareal vil komme til at se ud.

Når du booker en prøverens, kontakter vi dig for at lave en aftale om dato og klokkeslæt. Prøverensen tager imellem 5 - 10 minutter og du bestemmer selv hvilket område vi skal foretage rensen på. Efter vores prøverens kan du med egne øjne se hvor pæne dine fliser rent faktisk kan blive! Vi har også tid til en lille snak om vores unikke produkter, 20 års garanti og hvad du i øvrigt bør vide inden en rensning af fliserne. Vi foretager herefter en opmåling af fliserne og giver dig et uforpligtende skriftligt tilbud.

Fliserens pris hvad er inkluderet?

Afrensning af fliser

Med professionelt udstyr afrenses flisernes overflade. Flisepest, alger og andre belægninger fjernes

Desinficering af fliser

Rensning af fliserne, hvor dybere liggende alger fjernes. Desinficering sikrer at fremtidige belægninger ikke får rodfæste.

Imprægnering af fliserne

Transparent nano imprægnering der beskytter flisernes overflade og sørger for at flisen optager mindre vand. Dette er med til at forhold for fremtidig belægninger minimeres. Der ydes 20 års garanti på denne behandling

Genopfyldning af fugesand

Fugerne skylles ud ved en rensning. Fugerne genopfyldes med enten fugesand eller stenmel